Laura

Olen Laura Paananen, helsinkiläistynyt itäsuomalainen ja luovan alan monitoiminainen. Yrittäjyys on minulle muutakin kuin Y-tunnus otsassani. Se on elämäni selkein punainen lanka. Sillä jos jotain olen, niin yrittänyt.

 

Olen työskennellyt pelotta alalla kuin alalla – meijeristä pankkiin ja siivouksesta media-alaan. Olen toiminut kuvataiteilijana ja perustanut noin 20 blogia, lopettanut myöhemmin niistä yli 75%. Olen, jäänyt luokalleni, kirinyt takaisin, opiskellut yliopistossa ja siinä sivussa yrittänyt vähän vielä lisää. Ilman kuvataidetta ja blogeja moni asia olisi jäänyt oivaltamatta.

 

Kaiken tämän keskeltä olen löytänyt sinne, mikä on minulle aina ollut rakkainta – luovuuden ja kuvien maailmaan. Opiskelin valokuvaajaksi ja perustin Piggy Cretiven. Korumuotoiluun erikoistuneen designbrändi LUV NORTH:in kanssa ne tuovat luovuutta arkeeni. Työskentelen myös täyspäiväisesti Holvilla markkinoinnin ja sosiaalisen median parissa.

 

Kirjoitan blogissani luovasta yrittäjyydestä ja erityisesti sivutoimiyrittäjyydestä. Sisältömarkkinointi, sosiaalinen media, myynti, brändäys ja verkostointi ovat minun erikoisosaamistani.

Ota yhteyttä puhelimitse 040 7186 342 tai sähköpostilla info@laurapaananen.com.