CV

Category
Curriculum Vitae
About This Project

Laura Paananen – digimarkkinoija, ekonomi, visuaalisen sisällöntuottaja, yrittäjä

 

Olen digimarkkinoija. Niin myynti että markkinointi ovat luontaisia osaamisalueitani, joiden parissa olen työskennellyt urallani useissa eri rooleissa. Erityisesti työelämässä innostun uusien konseptien luomisesta ja markkinointi- ja myyntipolkujen rakentamisesta digikanavien kautta. Niitä olen voinut konkreettisesti luoda niin oman yritykseni Luv North:in verkkokaupan kanssa, että työtehtävissä media-alalla.

 

Olen ekonomi –  että valokuvaaja, muotoilija. Minulle on ollut aina haastavaa määrittää itseäni tekijänä, koska olen jatkuvasti halunnut oppia uutta. Yhdistin opinnoissani niin muotoilua, valokuvausta että kauppatieteitä. Kaupallinen ja luova osaaminen ovat yhdessä mahdollistaneet monia tärkeitä polkuja.

 

Olen visuaalisen sisällön tuottaja. Rakastan estetiikkaa. Moni intohimoni tekijänä kohdentuu visuaalisuuteen ja uusien konseptien luomiseen. Muotoilun lisäksi, olen valokuvannut niin eri rooleissani työelämässä, että  sivutoimisesti Piggy Creative yritykseni alla.

 

Olen yrittäjä. Verkostoituminen on ollut paras taitoni yrittäjänä. Perustin taannoin Facebookkiin ryhmän ”kevytyrittäjät”, jossa tavoitteena on pyrkiä tukemaan muita pien- ja kevytyrittäjiä yrittäjäpolun alun haasteiden kanssa. Pari vuotta aikaisemmin loin markkinointialustan (Bigture) valokuvaajille, jossa valokuvauspalveluita markkinoida samoin kuin vapaa-ajan asuntoja AirBnb:ssä. Nyt luon designbrändini Luv North:in markkinointia brändilähettiläsohjelman avulla, jossa mikrovaikuttajat toimivat brändin markkinoijina.

 

Ura lyhyesti:

2011-2013 Pohjois-Karjalan Osuuspankki
Asiakasneuvoja

2015-nykyhetki, Luv North
Perustaja

2014-2018 Otavamedia
Myyntipäällikkö

2018 – nykyhetki, Piggy Creative
Perustaja

2018-2020 Holvi Payment Services
Partner Marketing  Manager, Product Specialist

Löydät tarkemmat kuvaukset työtehtävistäni ja CV:stä LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/laurapaananencom/.