CV

Category
Curriculum Vitae
About This Project

Laura Paananen – digimarkkinoija, ekonomi, visuaalisen sisällöntuottaja, yrittäjä

 

Olen digimarkkinoija. Niin myynti että markkinointi ovat luontaisia osaamisalueitani, joiden parissa olen työskennellyt urallani useissa eri rooleissa. Erityisesti työelämässä innostun uusien konseptien luomisesta ja markkinointi- ja myyntipolkujen rakentamisesta digikanavien kautta. Niitä olen voinut konkreettisesti luoda sekä oman yritykseni Luv North:in verkkokaupan kanssa, että työtehtävissä media-alalla.

 

Olen ekonomi –  että valokuvaaja, muotoilija. Minulle on ollut aina haastavaa määrittää itseäni tekijänä, koska olen jatkuvasti halunnut oppia uutta. Yhdistin opinnoissani niin muotoilua, valokuvausta että kauppatieteitä. Kaupallinen ja luova osaaminen ovat yhdessä mahdollistaneet monia tärkeitä polkuja.

 

Olen visuaalisen sisällön tuottaja. Rakastan estetiikkaa. Moni työhön liittyvä intohimoni kohdentuu visuaalisuuteen sekä uusien konseptien luomiseen. Muotoilun lisäksi, olen valokuvannut eri rooleissani työelämässä ja sivutoimisesti yritykseni Piggy Creativen alla. Vapaa-ajalla luon taidetta kauniisiin koteihin alias-nimelläni Bettina Lamspringe.

 

Olen yrittäjä. Verkostoituminen on ollut paras taitoni yrittäjänä. Perustin taannoin Facebookkiin ryhmän ”Kevytyrittäjät”. Ryhmän tavoite on tukea pien- ja kevytyrittäjiä  heidän arjen haasteiden kanssa.

Pari vuotta sitten loin markkinointialustan Bigture.fi-palvelun valokuvaajille. Palvelun tarkoituksena oli luoda silta valokuvauspalveluita markkinoiville kuvaajille ja palveluita tarvitseville yritys- ja yksityisasiakkaille.

Nyt luotsaan korudesigniin keskittyvää brändiä Luv North:ia, jonka markkinointia toteutetaan vahvasti brändilähettiläs-ohjelman avulla.

Ura lyhyesti:

2011-2013, Pohjois-Karjalan Osuuspankki
Asiakasneuvoja

2015-nykyhetki, Luv North
Perustaja

2014-2018 Otavamedia
Myyntipäällikkö

2016-2019, Bigture.fi
Perustaja

2018 – nykyhetki, Piggy Creative
Perustaja

2018-2020 Holvi Payment Services
Partner Marketing  Manager, Product Specialist

Löydät tarkemmat kuvaukset työtehtävistäni ja CV:stä LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/laurapaananencom/.