Otavamedia: Video – 4 vinkkiä tavoitteellisempaan somen tekemiseen

Otavamedia: Video – 4 vinkkiä tavoitteellisempaan somen tekemiseen

Toimin Otavamedia OMAssa myyntipäällikkönä ja vastaan ensisijaisesti uusasiakashankinnasta. Tämän lisäksi työhöni kuuluu yritysten sosiaalisen median kehittäminen. Pidän työstäni paljon – pääsen vaikuttamaan ja pystyn kehittämään itseäni sekä osaamistani jatkuvasti.  Yrityksen somen tunteminen on minun ammattitaitoani.

Lauravideokuva 2

Teimme Otavamedia OMAlla videoblogi -sarjaa, ja minä pääsin kertomaan näkemykseni yrityksien somesta. Kerron videolla neljä vinkkiä siitä, kuinka yritykset voivat tehdä tavoitteellisempaa somea – eli kuinka yleisö tavoitetaan ja miten heitä parhaiten somessa palvellaan. Videokuvaus oli todella jännittävää ja aluksi haasteellista, mutta myös hauskaa. Palaan siihen todennäköisesti myös tulevaisuudessa!

Lauravideokuva 3

 

Hiukset ja meikki: Sanna Uski, Kuvat: Nikita Tikka ja Mikko Hallikainen

Laura
info@laurapaananen.com
No Comments

Post A Comment