Laura

Olen Laura Paananen, helsinkiläistynyt itäsuomalainen ja luovan alan monitoiminainen. Yrittäjyys on minulle muutakin kuin Y-tunnus otsassani. Se on elämäni selkein punainen lanka. Sillä jos jotain olen, niin yrittänyt.

 

Olen työskennellyt pelotta alalla kuin alalla – kioskista pankkiin, siivouksesta media-alaan sekä meijeristä fintechiin. Olen toiminut kuvataiteilijana ja pyörittänyt aikaisemmin startup-yritystä sekä perustanut puoli tusinaa blogia. Olen, jäänyt luokalleni, kirinyt takaisin, opiskellut yliopistossa ja siinä sivussa yrittänyt vähän vielä lisää. Ilman kuvataidetta ja blogeja moni asia olisi jäänyt oivaltamatta. Olen esiintynyt puhujana tapahtumissa Rovaniemestä Helsinkiin ja pyörittänyt vaikuttajamarkkinointi-ohjelmia.

 

Kaiken tämän keskeltä olen löytänyt sinne, mikä on minulle aina ollut rakkainta – luovuuden, muotoilun ja kuvien maailmaan. Opiskelin valokuvaajaksi ja perustin Piggy Cretiven. Korumuotoiluun erikoistuneen designbrändi Luv North:in kanssa ne tuovat luovuutta arkeeni.

 

Kirjoitan blogissani, Kevytyrittäjän kahvitunti, pienyrittäjyydestä ja erityisesti luovasta yrittäjyydestä. Sisältömarkkinointi, esiintyminen, sosiaalinen media, myynti, verkostointi ja valokuvaaminen ovat minun erikoisosaamistani. Perustin taannoin Kevytyrittäjät -Facebook ryhmän, sen tavoite on tukea pien- ja kevytyrittäjiä  heidän arjen haasteiden kanssa.

Ota yhteyttä puhelimitse 040 7186 342 tai sähköpostilla info@laurapaananen.com.